STUDENT 2024

preload spinner

Skal du holde studentergilde og fejre en rød eller blå student, så er der helt sikkert anledning til en fest. TILLYKKE.

 

3 år på en ungdomsuddannelse med afleveringer og lektielæsning til ud på natten er en forløsning, når den fine studenterhue er kommet på hovedet. Årene i gymnasiet eller på handelsskolen er for mange unge de vigtigste år i deres liv, hvor dybe og sjove relationer er blev etableret. Studenterfesterne i Danmark, med hestevogn og hak i huen er flyldt med traditioner og kan få de fleste til at trække på smilebåndet, når de møder en glad og lykkelig student - og det skal da fejres. 

 

Vi har alt hvad du skal bruge til at få pyntet flot til studenterfesten. De unge mennesker har udstået så meget, så der er bestemt grund til at fejre dem. Pynt et flot bord for venner og familie med bordløber, servietter og smarte sugerør med studenterhuer - lige til at komme i en kold drink. Til buffét'en har vi fine sticks med huer - de er så smarte til små hapsere og dekorerer samtidigt flot.

 

Lav en festlig baggrund af crepestreamere og balloner, og lad gæsterne fotografere sig sammen med studenten. Det er en stor dag, som skal huskes i mange år, så få en masse sjov med selfiesticks målrettet studenter, hvor Google takkes og fjollede statements kan give et godt grin.