Perleguirlander

preload spinner

Perleguirlander i din festpynt

Smukke perleguirlander giver dig rigtig mange muligheder for at tilføje dekoration til dit festbord, som er en fryd for øjet. Mennesket har alle dage været draget af perler, måske fordi de skulle hentes op fra havbunden og kun var forbeholdt de få, der havde råd til dem. Brug perlerne i din festdekoration og dine gæster vil blive fortryllet af et smukt syn.

Du behøver ikke være kreativ anlagt, for at få de elegante perlestrings og wiregrene med perler til, at shine i din bordpynt.

De smukke perlestrenge med store og små perler på line giver et fantastisk spil til alle former for deko. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan du kan bruge de delikate perler i din borddekoration. Vi vil her komme med lidt tips, forslag og inspiration til dig, så du kan få det flotteste festbord.

Konfirmation og perler

Til konfirmation er der mange muligheder til piger med oppyntning af de fine perlestrenge, som findes i et utal af farver og nuancer. Du skal dog nok være en smule varsom med netop denne type pynt til en drengekonfirmation, da nogle kan finde perlerne en smule feminine. Fortvivl ikke, vi har et forslag. Du kan lave en flot lysdekoration kombineret med vand. Brug en høj slank klar vase, put vand i, og læg blå eller grønne perleguirlander i  - bland gerne 2 nuancer i samme farve og pynt med et flydelys på toppen. Sæt eventuelt en LED-lysbrik i bunden, det giver et smukt lys på perlerne. Hos Make It Shine elsker vi at inspirere dig, og du kan i fanen ’Inspiration’ se, hvordan det kan komme til at se ud.

Skal du bruge en servietring, kan du klippe en gren med perler i mindre stykker. Grenen er i wire og du kan forme den til en ring og fordele de fine grene ud i forskelle retninger. Pynt eventuelt også med en lille blomst eller et efeublad.

Bryllupspynt og perleguirlander

Skal du holde bryllup, så er de flotte perlestrenge helt fantastiske. Du kan lave de smukkeste centerpieces med vand, flydelys, perleguirlander og LED-lysbrikker i klare vaser. Se i fanen ’Inspiration’, hvordan vi har gjort. Du kan kombinere farverne på perlekæderne i flere nuancer, så de kommer til at matche dine blomster, lys og servietter.

Har du blomsterdekorationer på dit bord, kan du have skødesløse perlekæder stikkende ud af blomsterne og ligge hen ad bordet – det giver en længere borddekoration, som kommer til at fylde ud for flere gæster, så de alle har noget smukt at se på. Skal du bruge rigtig meget guirlande i samme farve, kan du med fordel købe en hel rulle med perleguirlander.

Lægger du en batteridrevet LED-lyskæde med roser hen langs midten af bordet, kan du mixe den med en Gren med perler. Grenen er en anden type guirlande, hvor perlerne i forskellige størrelser er sat sammen med snoet wire, hvilket gør, at du kan få den lange guirlande til at fylde rigtig meget, ved at bukke de små grene i forskellige retninger.

Skal du holde guldbryllup eller sølvbryllup, kan du også bruge de flotte perlestrings i din festpynt. Stiller du f.eks. servietter op i en spids er det meget festligt og dekorativt, hvis du tilføjer en perleguirlande omkring. Perlekæden giver noget levende til din borddekoration og dit festbord bliver så smukt og fængende.

Perlekæder til barnedåb

Alle smukke festborde kan dekoreres med de fine guirlander. Skal du holde barnedåb kan en enkelt perleguirlande i lyseblå eller lyserød ligge hen ad bordet sammen med konfetti.

Perlekæderne giver også meget til din borddekoration, hvis du binder 2 farver sammen omkring en serviet. Du kan på denne måde lege meget med farverne i pynten og gøre dit festbord levende.