Engangsservice

preload spinner

Paptallerkener til din fest

Bruger du en paptallerken til din fest, er det vigtigt det ikke er hvilken som helst tallerken. Vi giver dig her en lille guide til, hvad du skal være opmærksom på, samt tips til at få dit party til at shine.

Det, at du vælger at bruge en paptallerken, når der er noget at fejre, betyder ikke at du skal gå på kompromis med, at din fest skal tage sig godt ud. De tallerkener du finder hos Make It Shine, giver derfor lidt stil og kant til din fejring, og det er uanset om det er en reception, fødselsdag, bryllup, barnedåb eller konfirmation.

Bryllupsreception og paptallerkener

Skal du holde en bryllupsreception for kollegaer, venner og familie, måske inden den store fest om aftenen, så er den en rigtig god ide at bruge paptallerkener. Du må ikke gå på kompromis med, at din store dag ikke skal shine og være romantisk. Serverer du kage og snacks til receptionen, så er det helt ideelt at bruge en af vores paptallerkener. Vores sortiment af tallerkener er alle dekoreret med guld eller sølv og det giver lige et ekstra touch til din fest.

Receptionen skal jo også være festlig for de gæster der er kommet for at ønske dig tillykke, selvom de ikke skal med til den store fest senere. Kombinér de flotte tallerkener i sølv og guld med servietter og lys der passer til, det giver en flot bordpynt, selvom receptionen er mere uformel. Et flot bud på en serviet er en mindre størrelse på 33x33 cm, f.eks. med et mønster i guld eller sølv og hvid. Ønsker du det mere enkelt, så har vi de smukke Ambiente servietter med et smukt og romantisk præget mønster i den hvide serviet.

Det er dejlig nemt med paptallerkener til gæsterne. Du har ingen opvask efter receptionen og der er hurtigt ryddet af – du kan fokusere på at nyde dit bryllup i fulde drag.

Paptallerkener til havefest og skovtur

Skal du holde fest i haven for venner og familie og der skal grilles, er festlige paptallerkener en vigtig del af bordpynten. Du kan let og nemt pynte et flot og festligt bord med smukke tallerkener i pap. Din havefest bliver hurtigt piftet op med en tallerken i guld eller sølv. Den høje standard på vores kvalitets paptallerkener gør, at du sagtens kan spise en god bøf på disse tallerkener uden at skære igennem og tallerkenen bliver våd og slasket.

Skal I have dessert og det også gerne må være lidt nemt, så skal du bruge en af vores festlige tallerkener. Vi har dem i flere størrelser, så du kan sagtens bruge en stor til hovedretten og en lidt mindre til desserten. Tallerkenerne kan du også bruge til at servere snacks på senere eller til velkomstdrinken.

Skal du på skovtur og fejre en fødselsdag i det grønne, så er det også dejlig nemt at spise af paptallerkener. Med vores flotte og festlige tallerkener i guld og sølv, kan du helt sikkert også få en smuk fest selvom den er udendørs i skoven langt fra de sædvanlige faciliteter. Når I er færdige, er det også nemt med opvasken – lige ned i en affaldssæk og du skal ikke tænke på videre oprydning og afvaskning.

Fødevarestyrelsens regler

I dag skal alt service der er i kontakt med fødevarer være certificeret, det er uanset om det er glas, pap eller plastic. FKM står for Fødevare Kontakt Materialer og følger internationale standarder. Hos Make It Shine er alle vores leverandører af høj standard og vi har derfor efter lovgivningen hos Fødevarestyrelsen overensstemmelseserklæringer på alle de enkelte dele af vores service. Med de rette certificeringer er du sikker på, at de produkter du spiser og drikker af, ikke har afsmitning på de fødevarer du indtager. Det vil altså sige, at når du spiser af en paptallerken der er overtrukket med guld eller sølv, så er du sikker på, at der ikke sker en afsmitning af materialet til din mad. Du kan se vores Smiley-rapport hos Fødevarestyrelsen her.