LED Lys

preload spinner

LED lys på festbordet

Led lys kan indgå i din bordpynt til festen på mange spændende måder. Vi giver dig her lidt tips og inspiration til hvordan du kan bruge LED lyskæden med roser og de sjove LED lysbrikker i din borddekoration - også efter festen. Du kan bruge LED lysene til alle fester, bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller reception. Ud over det flotte lys er de også meget dekorative.

LED lyskæde med roser til fest

Den elegante lyskæde strækker sig over 2 meter og har 20 stk. flotte skumroser dekoreret langs ledningen. Den lange guirlande er derfor helt ideel til at bruge som flot pynt ned langs bordet. Du kan på denne måde dække et langt område med bordpynt, så alle dine gæster har noget smukt at kigge på. Lyskæden er batteridrevet, så du har ikke problemer med nedbrændte lys eller os fra stearinlys i rummet. Lyskæden er også fantastisk at bruge hvis din fest foregår udendørs, da de ikke slukker, hvis der skulle komme lidt vind.

Når du lægger lyskæden på midten af bordet kan du f.eks. dekorere den med bånd i silke eller organza, der passer til farven i servietterne. En anden god idé er at lægge en guirlande gren med krystaller eller perler viklet omkring lyskæden. Lyset vil reflektere smukt i skæret på krystallerne. Vælger du en gren med perler vil du tilføje et mere romantisk udtryk til bordpynten. Et andet tip for at bryde farven er, at du vikler en grøn gren af efeublade rundt om ledningen.

Skal du holde bryllup eller pigekonfirmation er lys string en smuk og nem pynt til festbordet. Der er mulighed for at guirlanden kan lyse hele tiden eller blinke.

Lysguirlanden med LED, giver et fint og afdæmpet dekorationslys til festen. LED lyskæden med roser findes i 2 farver hvid – kold og varm hvid. Vælg den farve du synes passer bedst til dig og din borddækning.

LED lysbrik til fest

Led lysbrikker giver dig mange muligheder for at tilføje små lækre detaljer til din fest. Lysbrikken er den lille ting med den store effekt.

Lysbrikken har en klæbeside og du kan sætte den under glas, flasker, karafler eller vaser. Led lyset giver en smuk effekt og tilføjer hygge til festen. Lysbrikken kan lyse stationært – hele tiden eller blinke med 2 forskellige hastigheder. Du ændrer hastigheden ved blot at trykke midt på brikken.

Bruger du lysbrikken som coaster under glas, skal du være opmærksom på, at kontakten kan blive aktiveret hver gang glasset sættes. Lysbrikken sidder fint under flasker der har en lille forhøjning i bunden. LED brikken kan nemt formes, da klisteret sidder på en lille blød skumkrans. Brikken har udskiftelige batterier og er du lidt forsigtig kan du godt tage brikken af og genbruge den.

Skal du servere alkohol til festen, ser det sjovt og festligt ud, hvis du sætter LED lysbrikken under flere flasker og de blinker derud af sammen med god musik. Dine gæster kan ikke andet end komme i god stemning med den flotte effekt lyset giver.

I borddekorationer med vand kan du lave en meget intim og romantisk belysning. Du sætter lysbrikken i bunden af en klar vase. Fyld vasen med f.eks. vand, perler, blomster, stearinlys eller flydelys og du kan lave de mest fantastiske dekorationer. Du kan finde en masse inspiration og idéer i fanen ’Inspiration’ her i shoppen.

LED lyskæde og lysbrik efter festen

Efter festen kan du stadig bruge dine LED lys. Lyskæden med roser vil pynte flot i et skab med glaslåger eller hænge skødesløst ned ad en reolside. Lyset vil give hyggestemning om aftenen i stuen.  Lysguirlanden pynter også rigtig fint på et pigeværelse f.eks. rundt om vinduet.

LED lysbrikken kan du fint bruge under en vase og lægge en enkelt stor blomst i vandet. Du vil opleve en stor effekt af det lille lys der vil tilføje en hyggelig atmosfære til rummet.

Værtindegave

LED lyskæden med roser kan helt sikkert glæde din veninde, søster eller mor. Køb lyskæden og overrask din værtinde med en gave, som hun helt sikkert ikke havde forventet. Det er altid dejligt at modtage blomster.