Kunstige blomster, rosenblade, fjer og perler

preload spinner

Rosenblade, fjer og perler i din festpynt

Din fest skydes i gang og er der noget mere smukt end et veldækket bord med flot  festpynt? Vi elsker lige ’det ekstra’ i dekorationen til dit smukt pyntede festbord.

Du kan bruge rosenblade, fjer og perler til mange former for pynt, så skal du holde bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag eller reception, så læs med og se om vi kan inspirere dig og sætte tanker i gang.

Pynt med rosenblade

De smukke og delikate rosenblade kan indgå i mange former for dekoration. Skal du holde bryllup, er de kunstige blade et oplagt dekorationsemne. Bladene oser af romantik og lethed, og signalerer elegance og ubekymrethed som er undertonen for et flot dækket bryllupsbord.

De fine blade er nemme at bruge som flot pynt på dit bryllupsbord. Bladene strøs med let hånd ud mellem lys, servietter og blomster, som konfetti. Rosenbladene giver stor effekt, fordi de har  et levende spil med deres små folder. Du kan mixe flere farver sammen og opnå en meget fin effekt i din dekoration eller bruge nogle af de rosenblade som er to-farvede.

Du kan lægge bladende skødesløst på bordet eller du kan samle dem i et tæt tæppe, som en bordløber ned igennem bordet, med lys og blomster placeret ind i.

Rosenbladene kan også bruges i kirken, da de er nemme at feje op igen og ikke smitter af. Har du en brudepige eller brudesvend til at gå foran dig, så fyld en lille kurv af de delikate blade og lad dem sprede de smukke farver på gulvet, langs gangen i kirken inden du træder frem mod alteret. Fordelen ved de kunstige blade er også, at I kan øve med bladene derhjemme inden brylluppet i kirken.

Skal du overraske brudeparret og dække smukt op til de kommer hjem fra festen, så kan du bruge de kunstige rosenblade til at lave et hjerte på deres seng – det oser af romantik – og igen, så smitter de bladene ikke af, da de er lavet af tyndt stof.

Du kan også bruge bladene sammen med stearinlys omkring et badekar, hvis du vil forkæle din kæreste. Skøn duft, levende lys og rosenblade, så er stemningen sat for forkælelse og romantik.

Rosenbladene fås i utrolig mange forskellige farver og nuancer, og du kan altid finde en der passer til lige netop til dit farvetema. Vi har rosenblade i både guld og sølv, som er fantastiske i bordpynten til guldbryllup og sølvbryllup.

Fjer i borddækningen

Skal du holde fest, og vil pynte med fjer, så vil strudsefjer give noget helt særligt til din bordpynt. De farvede strudsefjer har en lethed, når de smukt bevæger sig i luften og de lange strenge af fjer vejer elegant frem og tilbage. De delikate fjer er naturprodukter og er derfor ikke ens, hvilket giver noget helt unikt til din festpynt. Du kan dekorere med de flotte fjer sammen med blomster i vaser, alene eller sammen med andre former for dekorationer. Tænker du, at det kan blive for prangende med store fjer, så får du et meget smukt udtryk, hvis du placerer en mindre fjer sammen med én enkelt blomst i en mindre tyndhalset vase.

Perler uden hul i bordpynten

De store flotte perler uden hul giver et udtryk af overdådighed og mystik. Du kan bruge de smukke perler, som både findes i perlemor og elfenben som konfetti på bordet, det giver et meget romantisk udseende i din borddekoration.

Fylder du de store jumboperler i en klar vase, fylder den med vand og pynter med et flydelys på toppen, så har du en rigtig smuk og romantisk borddekoration. Du kan også fylde vasen med klare vandperler og derefter komme nogle af de store perler uden hul ned i, så det ser ud som om de flyder vægtløst rundt. Sæt eventuelt en LED Lysbrik i bunden af vasen, som kan lyse smukt op på perlerne.

Perlerne kan også bruges som bundfyld i en klar vase, hvor du placerer et bloklys eller et kuglelys oven på. Se i vores fane med Inspiration, hvordan vi har sammensat de flotte lys i farven Metallic Pearl til de smukke perler.

Skal der pyntes op med havfruetema, så kan du f.eks. skille en pompon blidt på midten og så lægge perler i, det er flot og feminin dekoration på festbordet.