Pompons, Rosetter og Lanterner

preload spinner

Pompons i din festpynt

Du kan ikke andet end blive glad af se de smukke pompons i din festpynt. Du kan dekorere med de fantastiske papirkugler til alle former for fester. De store papir pompons minder om store blomster der er sprunget ud. Pompons er nemme og festlige at dekorere med til bryllup, konfirmation, barnedåb eller fødselsdag.

Dekorér med pompons i festlokalet

Når din gæst træder ind i et flot pyntet festlokale, har du allerede der lagt stemningen for resten af festen hos dine gæster. Dine gæster bliver i godt humør, når de kan se, at du har gjort noget ud af festpynten, fordi lige præcis de skulle komme. Spred glæde med flotte farver.

Trænger festlokalet til at blive peppet lidt op, så er pompons den helt rigtige dekoration for dig. Skal dine papirkugler op og hænge skal du binde et bånd rundt om, inden du starter med at folde blomsten ud. Det er selvfølgelig bare et godt tip, da det kan være lidt bøvlet og besværligt, at skulle gøre bagefter. Du kan bruge sytråd, så pomponen hænger nærmest usynligt ned fra loftet. Vil du tilføje flere farver til dekorationen, så ser det rigtig flot ud, når du bruger et tyndt silkebånd til at hænge kuglen i. Vælg en farve på båndet som ikke er den samme som blomsten, evt. som en anden farve pompon og du vi få et flot farvespil i din vægdekoration. Du kan også bruge de lange foliestrimler fra et glitter gardin. Glittergardinet findes i mange farver og giver et flot shine til papirblomsterne.

Til bryllup, hvor du gerne vil have et mere romantisk udtryk, er det rigtig flot at sætte blomsten i en krystalkæde. Krystalkæden vil glimte, når den fanges af lyset og du tilføjer på denne måde et elegant og delikat udtryk til festpynten.

Brug pompons i forskellige størrelser og hæng dem i forskellige højder og du vil opleve at du på denne måde vil få en meget fyldig og dynamisk dekoration. Pompons findes som sagt i mange forskellige størrelser og farver, så sørg for at udnytte dette, så du får den ultimative oppyntning af lokalet.

Pompons i bordpynten

Bruger du pompons i din bordpynt har du her mulighed for at skabe nogle flotte farvespil. Du kan nemt bruge de mindre kugler midt på bordet sammen med blomster og lys. Lad papirblomsten matche dine servietter og lys og du vil binde bordpynten flot sammen. Du skal selvfølgelig være ekstremt opmærksom, hvis du har levende lys på bordet, da pompons er lavet af papir og kan brænde. Alternativt kan du bruge en batteridrevet LED lyskæde med roser sammen med, så er der ingen chance for brandfare.

Bordpynten går igen mange steder på bordene, så du kan med Pompons skabe farve, fyld og sammenhæng i festlokalet, ved at dekorere med dem omkring maden på buffetbordet, kagebordet eller gavebordet. På denne måde er der ikke bart nogen steder. Læg små og store størrelser i forskellige farver ved siden af hinanden. Ønsker du endnu mere farvespil, så sæt et bredt silkebånd i en anden farve i papirblomsten og lad det ligge skødesløst hen ad bordet.

Pompons efter festen

Efter festen kan du bruge de smukke pompons til at dekorere et pigeværelse eller kontor.  Flotte farvespil kan få værelset til at virke levende og mange børn kan godt lide de stærke farver. Har du også brugt en LED lyskæde med roser kan du fint hænge denne rundt om vinduet eller lægge den på en hylde.