Glitter Gardiner og Guirlander

preload spinner

Glitter Gardin til festen

Glittergardinet går under mange navne: Backdrop / lametta gardin / glimmergardin / forhæng / dørgardin o.s.v. Navnet spiller dog ikke nogen rolle for denne type pynt, da dette gardin uanset formål, vil give noget ekstra til din fest, fordi der er så meget power i både form og farve.

På væggen

Det smukke glittergardin kan pifte ethvert festlokale op. Er der en lang væg i lokalet ser det flot og festligt ud, hvis man sætter flere gardiner og ved siden af hinanden med skiftende farver. Et skift i farverne af de lange foliestrimler får rummet til at syne større.

Bag kagebord eller buffet

Glittergardinet tager sig rigtig godt ud, hvis du har en væg bag festens kagebord eller buffet. Pynt eventuelt på bordet med andre små dekoting i samme farvetema. Er det til en barnedåb er det oplagt at vælge et lyserødt eller lyseblåt. Glittergardinet er fantastisk og nem festpynt som hurtigt ser ud af meget.

I døråbningen

Gardinet vil give både værter og gæster en fortryllende og storslået entré i døråbningen indtil festen. Hænger du glittergardinet op i døren, så skaber det en hyggelig og lukket atmosfære ind til lokalet. De lange folie strimler vil glimte, når de bliver rørt hver gang, der går en person gennem døren.

Vær opmærksom på, hvor bred døråbningen er, så du eventuelt skal bruge 2 forhæng ved siden af hinanden.

Med balloner

En måde at bruge glimmergardinet som festlig pynt er sammen med balloner. Klip gardinet op i mindre stykker med 8-10 strimler i hver. Sæt foliestrimlerne fast omkring ballonknuden. De store balloner kan klistres op i loftet med blød dobbeltklæbende tape eller der kan bruges helium i ballonerne. Ballonerne med de lange frynser af folie vil gøre dit festlokale levende og spændende.

Vil du tilføje et mere romantisk udtryk til denne type festdekoration, så kan ballonerne omvikles med tyl.

Som baggrund

Det festlige gardin er altid skønt som backdrop eller baggrundsgardin. Har du en fotobooth til din fest vil du få et rigtig festligt udtryk på alle billederne af dine gæster. Det glitrende gardin vil helt sikkert også få gæsterne i højt humør og gøre aftenen rigtig sjov.

Match med andre farver

Glittergardinet er med til at binde hele din fest sammen.  Sørger du for at din bordpynt, som servietter, lys og måske blomster matcher med gardinet, så vil både du og gæsterne få en dejlig fornemmelse af, at det hele går op i en højere enhed. Tilføjer du lidt glitter og shine til festen, så kan du være sikker på, at det smitter af på dine gæsters humør og I får en helt vidunderlig aften.

Alle fester

Gardinet der glimter og funkler er super pynt til alle typer af fester. Foregår din fest om dagen kan du sagtens bruge glittergardinet alligevel. Til konfirmation og barnedåb er det skønt at have siddende i døren.  Mange børn vil synes det er fantastisk at gå frem og tilbage mellem de lange foliestrimler og lokalt bliver på denne måde hurtigt og nemt levende.

Til et bryllup vil et gardin i rosa guld eller lyng gøre sig godt, da det nemt kan matche med blomster, lys og servietter.  Festlokalet vil blive bundet flot sammen med en romantisk og funklende stemning.

Til nytårsfest er det et must, at der skal glimmer, glitter og glamour som en tilføjelse til festen. De flotte shiny strimler af folie i smukke farver vil få festen til at sparkle og gæsterne vil blive klædt godt på til en flot fest på vej mod et nyt år.