Vifter, ventilator, fane

preload spinner

Vifter, ventilator og fane i din bordpynt

En vifte eller en Mini Batteri Fane vil blive dine gæsters bedste ven på en varm dag. Vi vil her inspirere dig og give gode idéer til, hvordan du kan pynte med disse nødvendige luftblæsere på dit festbord.

Dine gæster kan bruge Mini Batteri Fane og hjerteviften ved bordet mens I spiser eller senere på aftenen, når sveden kommer på panden efter en svingom.

Holder du reception, kan du også stille et par stykker af den lille ventilator eller viften på borde rundt omkring og så kan de indbudte gæster dele dem der står, der hvor de nu nyder et lille glas og en snack.

Mini Batteri fane

Mini Batteri Fane er en lille håndholdt blæser, med roterende bløde faneblade. Fanen er, som navnet siger batteridrevet. Den bruger 3 stk. AAA-batterier, og disse medfølger ikke, når du køber den. Ventilatoren betjenes enkelt på en lille trykknap.

Din fest vil blive meget bedre, hvis du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt dine gæster har det for varmt. Skulle din festdag blive rigtig varm, så er det ærgerligt, hvis dine gæster ofte forlader bordet for at trække frisk luft. Du undgår med den lille vifte, at dine gæster går fra bordet og at der bliver huller i bordplanen. Du sikrer altså på denne måde, at dine gæster bliver på deres pladser og er der, når der klinges på glasset til en skål eller tale.

Det er også dejligt for dine gæster, at de ikke skal tænke på, om der er svedperler på vej eller om make-up’en bliver hvor den er. Generelt vil den lille blæser hjælpe dine gæster til en bedre fest på en varm dag.

Du kan eventuelt nøjes med at lægge en fane på de pladser, hvor der sidder en dame og så sige i velkomsttalen, at de kan låne den ud eller dele den med deres bordherre.

Mini Batteri Fane er ikke et legetøj. Vi anbefaler ikke, at børn bruger den til leg og uden opsyn af voksne. De roterende blade er bløde og man skærer ikke fingrene på dem.

Foldbar hjertevifte

Den smukke foldbare hjertevifte er udover at være effektiv også meget smuk. Den kan lægges på dit flot pyntede bord og være meget diskret. Når viften foldes ud, er den meget dekorativ og romantisk, at se på med de plisserede folder i viftens kraftige papir, der danner et smukt hjerte. Denne vifte er perfekt til bryllup.

Du kan dekorere den med et satinbånd på skaftet og sætte et lille vedhæng i eller et spænde med similisten. Lad det flotte bånd matche med resten af din bordpynt, som blomster, lys og servietter.

En gave til din gæst

Det er blevet meget populært de senere år, at give sine gæster en lille påskønnelse i form af en mindre gave, der ligger på gæstens plads. Ofte kaldes den lille gave til gæsten en ’Favour gift’. Gaven kan være slik, chokolade eller lignende, men ønsker du at give dine gæster en lille meningsfuld gave, som de kan have glæde af i lang tid efter festen, så vil en Mini Batteri Fane eller en hjertevifte helt sikkert være et hit. Den lille ventilator og foldbare vifte kan snilt være i en dametaske eller i lommen. 

Når dine gæster ankommer til deres plads og finder den lille fane eller vifte, så vil det også give anledning til lidt sjov og snak blandt gæsterne, som måske ikke kender hinanden i forvejen.

Du kan bruge Mini Batteri Fane og den foldbare hjertevifte til alle typer af fester uanset om det er til bryllup, fødselsdag, studentergilde, konfirmation, barnedåb eller en anden af livets store fester. 

Hvorfor har I dem kun i hvide?

Mini Batteri Fanen og viften i hjerteform fås kun i farven hvid, da de ved denne farve diskret kan indgå i dekorationen på dit festbord. Du har sikket allerede et farvetema i form af dine, servietter, lys, bordløber og den hvide blæser eller vifte vil derfor ikke springe i øjnene og forstyrre dit flotte festbord. Ofte planlægges festens borddekoration i lang tid før festen og du ved derfor ikke, hvordan vejret vil blive på dagen. Du kan på denne måde nemt tilføje den lille Mini Batteri Fane eller foldbare vifte til bordets dekoration.