Guirlander og Bannere

preload spinner

Guirlander i din festpynt

Skal du pynte op til fest, så kan du dekorere flot med mange former for guirlander. Festpynt til bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, reception eller noget helt sjette skal være noget helt særligt, og her kan guirlander af krystaller, perler eller med lys være med til at gøre din fest særlig smuk.

Krystalguirlander til festen

De smukke krystalguirlander og vedhæng giver noget helt specielt til din fest. Kommer dine guirlander op og hænge omkring lysestager, ned fra grene eller en blomsteropsats og bliver fanget af lyset, så giver det en fantastisk effekt. Det er let at få krystallerne op og hænge, brug en ramme til blomsteropsater og de kan nemt sættes på her. Du kan enten sætte dem fast i den medfølgende krog eller du kan tage krogen af og sætte kæden fast i den ring, der er mellem krystallerne. Krystallerne er lavet i akryl og er skåret med facetter, så de kan sagtens fange et flot lys og give stemning til festen. Det er også meget nemt at pynte med krystaller i akryl, da de ikke vejer så meget, som dem der er udført i glas.

Skal du bruge dekoration med et romantisk udtryk, så skal du hænge en pompon i enden af den lange krystalkæde. Det ser superflot ud, hvis du hænger mange guirlander, pompons og bånd op. Denne form for dekoration er også rigtig flot at bruge udendørs i træerne, f.eks. til en havefest.

De lange kæder og facetterede vedhæng gør sig rigtig godt til en bryllupsfest, hvor du ønsker et eksklusivt, romantisk og elegant udtryk. Miks gerne forskellige vedhæng – de mange udtryk fra forskellige ornamenter giver variation i din dekoration.

Grene med wire og facet krystaller i borddækningen

I din bordpynt kan du bruge de smukke grene med wire og flotte krystaller på mange måder. Du kan folde og bøje den lange guirlande med de facetterede krystalperler, præcis i den retning du ønsker. Den lange gren kan ligge alene og pynte på et langt stykke af bordet eller du kan vikle dem om en LED lyskæde med roser. Med et langt stykke bordpynt har mange af dine gæster noget smukt at kigge på under middagen.

Du får også et flot udtryk i din bordpynt, hvis du pynter krystalgrenen med fine bånd i satin eller organza. Brug bånd der matcher dine lys, servietter og blomster, så får du på denne måde bundet farverne i din bordpynt smukt sammen i en helhed.

Grenen med de facetterede perler kan også bruges omkring servietter. Du klipper blot grenen i stykker med de ønskede længder og folder den herefter omkring servietten. Pynt eventuelt med et efeublad eller en blomst. Der er stadig mange små grene på din servietring, og sørg for at få dem spredt lidt ud, så de giver et spil hen over servietten.

Grenene med krystaller på wire findes i flere varianter og også som en gren med perlemorsperler.

Led-lyskæde med roser til din festpynt på bordet

Den elegante lyskæde strækker sig over 2 meter og har 20 stk. flotte skumroser dekoreret langs ledningen. Den lange guirlande er derfor helt ideel til at bruge som flot pynt ned langs bordet. Du kan på denne måde dække et langt område med bordpynt, så alle dine gæster har noget smukt at kigge på. Lyskæden er batteridrevet, så du har ikke problemer med nedbrændte lys eller os fra stearinlys i rummet. Lyskæden er også fantastisk at bruge hvis din fest foregår udendørs, da de ikke slukker, hvis der skulle komme lidt vind.

Når du lægger lyskæden på midten af bordet kan du f.eks. dekorere den med bånd i silke eller organza, der passer i farven i servietterne. En anden god idé er at lægge en guirlande gren med krystaller eller perler viklet omkring lyskæden. Lyset vil reflektere smukt i skæret på krystallerne. Vælger du en gren med perler vil du tilføje et mere romantisk udtryk til bordpynten. Et andet tip for at bryde farven er, at du vikler en grøn gren af efeublade rundt om ledningen.

Skal du holde bryllup eller pigekonfirmation er LED lysguirlanden en smuk og nem pynt til festbordet.

Lysguirlanden med LED, giver et fint og afdæmpet dekorationslys til festen. LED lyskæden med roser findes i 2 farver hvid – kold og varm hvid.  Vælg den farve du synes passer bedst til dig og din borddækning.

Perleguirlander i bordpynten til fest

Smukke perleguirlander giver dig rigtig mange muligheder for at tilføje dekoration til dit festbord, som er en fryd for øjet. Mennesket har alle dage været draget af perler, måske fordi de skulle hentes op fra havbunden og kun var forbeholdt de få, der havde råd til dem. Brug perlerne i din festdekoration og dine gæster vil blive fortryllet af et smukt syn.

Du behøver ikke være kreativ anlagt, for at få de elegante perlestrings og wiregrene med perler til, at shine i din bordpynt.

De smukke perlestrenge med store og små perler på line giver et fantastisk spil til alle former for deko. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvordan du kan bruge de delikate perler i din borddekoration. Vi vil her komme med lidt tips, forslag og inspiration til dig, så du kan få det flotteste festbord.

Konfirmation og perler

Til konfirmation er der mange muligheder til piger med oppyntning af de fine perlestrenge, som findes i et utal af farver og nuancer. Du skal dog nok være en smule varsom med netop denne type pynt til en drengekonfirmation, da nogle kan finde perlerne en smule feminine. Fortvivl ikke, vi har et forslag. Du kan lave en flot lysdekoration kombineret med vand. Brug en høj slank klar vase, put vand i, og læg blå eller grønne perleguirlander i  - bland gerne 2 nuancer i samme farve og pynt med et flydelys på toppen. Sæt eventuelt en LED-lysbrik i bunden, det giver et smukt lys på perlerne. Hos Make It Shine elsker vi at inspirere dig, og du kan i fanen ’Inspiration’ se, hvordan det kan komme til at se ud.

Skal du bruge en servietring, kan du klippe en gren med perler i mindre stykker. Grenen er i wire og du kan forme den til en ring og fordele de fine grene ud i forskelle retninger. Pynt eventuelt også med en lille blomst eller et efeublad.

Perleguirlander i din bryllupspynt

Skal du holde bryllup, så er de flotte perlestrenge helt fantastiske. Du kan lave de smukkeste centerpieces med vand, flydelys, perleguirlander og LED-lysbrikker i klare vaser. Se i fanen ’Inspiration’, hvordan vi har gjort. Du kan kombinere farverne på perlekæderne i flere nuancer, så de kommer til at matche dine blomster, lys og servietter.

Har du blomsterdekorationer på dit bord, kan du have skødesløse perlekæder stikkende ud af blomsterne og ligge hen ad bordet – det giver en længere borddekoration, som kommer til at fylde ud for flere gæster, så de alle har noget smukt at se på. Skal du bruge rigtig meget guirlande i samme farve, kan du med fordel købe en hel rulle med perleguirlander.

Lægger du en batteridrevet LED-lyskæde med roser hen langs midten af bordet, kan du mixe den med en Gren med perler. Grenen er en anden type guirlande, hvor perlerne i forskellige størrelser er sat sammen med snoet wire, hvilket gør, at du kan få den lange guirlande til at fylde rigtig meget, ved at bukke de små grene i forskellige retninger.

Skal du holde guldbryllup eller sølvbryllup, kan du også bruge de flotte perlestrings i din festpynt. Stiller du f.eks. servietter op i en spids er det meget festligt og dekorativt, hvis du tilføjer en perleguirlande omkring. Perlekæden giver noget levende til din borddekoration og dit festbord bliver så smukt og fængende.

Perlekæder til barnedåbens bordpynt

Alle smukke festborde kan dekoreres med de fine guirlander. Skal du holde barnedåb kan en enkelt perleguirlande i lyseblå eller lyserød ligge hen ad bordet sammen med konfetti.

Perlekæderne giver også meget til din borddekoration, hvis du binder 2 farver sammen omkring en serviet. Du kan på denne måde lege meget med farverne i pynten og gøre dit festbord levende.