Efter festen

Vi håber du med disse billeder vil blive inspireret til, hvad du kan bruge din bordpynt til efter festen.  Det koster ofte lidt ekstra, hvis din bordpynt skal være helt speciel, og derfor vil vi gerne inspirere dig til, hvad du kan bruge den til efterfølgende.

 

 

                                                                                      God fornøjelse

 

 

LED lys brik og perleguirlander kan efter festen sættes under klare vaser. Lyset giver et virkelig smukt lys til de ting der er i vaserne med vand.  Du kan lægge mange forskellige ting i vaserne.f.eks. perleguirlander, krystaller, rosenblade og blomster. Hvis du dækker bunden med krystaller eller sten, så skal de være transparente ellers lukker de for lyset. 

 

 

              

 

 

Den smukke LED lyskæde med roser giver et smukt og romantisk lys i et vitrineskab.  Læg den langs hylden foran dine glas.  Du kan også samle roserne i en kurv i glasskabet.

 

 

 

 

De elegante bordkortholdere med sommerfugl eller sløjfe er en smuk gave at lade gæsten beholde fra festen.  Efter festen kan gæsten sætte takkekortet i holderen og mindet om festen vil vare i lang tid.  Du kan også bruge holderen til at pynte en gave lidt op, som måske er i en kuvert eller f.eks. en biograftur.

 

 

 

 

De flotte wirede grene med krystaller er smukke i dekorationer til jul. Her har vi givet Georg Jensens advents lysholder en forfriskende og elegant dekoration.

 

 

 

 

De smukke fyrfadsstager kan både bruges til sommerfesten og julefesten. Vi viser dig her 2 fantastiske borddækninger med fyrfadsholderne sommer og vinter.