Party Box

preload spinner

Pynt op med en Party Box til din fest

Skal du holde fest, så skal der helt sikkert pyntes op, og det kan en Party Box hjælpe dig med, at få styr på i en fart. En Party Box er en pose eller kasse fyldt med alt hvad du behøver af forskellige dekorationsartikler til at få pyntet flot og festligt op til dit party.

Party Boxe er særdeles velegnet til polterabend, nytårsfest, reception, fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller måske bare en festlig aften.

Fordelen ved en Party Box

Fordelen ved en Partybox er at du får alt det du skal bruge til at dekorere og lave et flot og festligt look til festen. Er rammerne i orden, smukke og festlige, vil dine gæster også hurtigt komme i den rette stemning og din fest bliver en succes.

Interesserer du dig ikke for hvordan og hvad der skal bruges af pynt for at skabe nogle flotte rammer, men alligevel ønsker, at det skal se smukt og festligt ud, så er en Party Box perfekt. Farver og tema i pynten er allerede afstemt, så de passer sammen og der vil være masser af forskellige ting at dekorere med.

Mange af kasserne indeholder glittergardiner og balloner som basis pynt. Derudover kan der være duge, tallerkener, kopper, sugerør, bannere og konfetti – alt afhængig af hvilken pakke du vælger. Vil du f.eks. pynte med flere glittergardiner, så kan du kigge på vores store udvalg og finde præcis den farve der passer til dig og din fest, for de kan købes løse ved siden af.

Er du i tidsnød, så er en Party Box også det helt rigtige valg. Du kan spare meget tid ved at købe en færdig pakke, så du ikke selv skal sidde og tage stilling til, hvor mange ting og hvad der skal bruges, for at du kan skabe en festlig atmosfære for gæsterne.

Genbrug din festpynt

Mange af de festartikler du finder i Party Boxen kan du sagtens genbruge næste gang du skal holde fest. Lanterner, honeycombs, bordløber folieballoner og glittergardiner kan fint foldes nænsomt sammen og så har du festpynt lige ved hånden næstegang der er udsigt at til planlægge et party. Folieballonerne lukker du luften ud af, ved at stikke det lille medfølgende rør ind i ballonen, som du også bruger til puste luft ind i ballonen med.

Engangsservice i Party Boxen

Engangsservice i form af paptallerkener, papkrus og papsugerør skal i henhold Fødevarestyrelsen være certificeret med en overensstemmelseserklæring. Erklæringer på FKM (fødevarekontaktmaterialer) laves, så du kan være sikker på, at de er produceret i en kvalitet, hvor der ikke vil ske en afsmitning af materialet til fødevarerne. Alle de typer af engangsservice der er sælges fra Makeitshine.dk har overensstemmelseserklæringer.