Bryllup


Bryllup

Skal du holde bryllup, så er der mange forventninger til den store dag, hvor magi og romantik skal forene brudeparret. Vi hjælper dig med inspiration til borddækning og festpynt til bryllupsdagen.

Din bryllupsdag skal være perfekt, da det er den dag du bliver forenet med din livspartner, som du elsker højt. Det er det ypperste, at 2 mennesker erklærer deres kærlighed til hinanden – og det skal fejres. Vi giver dig idéer til, hvordan din fest kan blive fyldt med romantik, glitter, glamour og shine – du skal selvfølgelig have det bryllup du drømmer om, og vi hjælper dig til en spektakulær fest. Du kan pynte op og lave flotte borddækninger, som passer lige præcis til jer og sætter stemningen og temaet for dit drømmebryllup.

Pynt i kirken

I kirken har du ofte mulighed for selv at medbringe blomster, som kan sættes i små vaser/holdere på kirkebænken – andre gange sørger kirken for dette. Pynt de små buketter eller stilke med fine satin- eller organzabånd, det giver et flot og romantisk  udtryk.

Har du en brudepige eller brudesvend til at gå foran og strø rosenblade, er det en god idé, at tjekke med præsten, om der må bruges friske blade. Kunstige rosenblade er i dag lavet så fine, at de vil tilføje et flot look til ceremonien i kirken og så kommer de ikke til, at smitte af på gulvet eller på brudekjolen, når der trædes på dem. Aftal eventuelt med en af dine gæster, at de samler dem op bagefter.

Velkommen til bryllupsfest og bryllupsreception

Byd dine gæster velkommen med en stor flot ballonport eller ballonguirlande. Vil du tilføje et smukt udtryk til denne, så stik forsigtigt lidt kunstige blomster og blade ind imellem, det giver en ekstra festlig effekt.

Holder I reception før bryllupsmiddagen, hvor der skal spises kage og drikkes et glas champagne, så brug tallerkener af pap til kagen, småkagerne, chips, frugt eller chokolade. Vi har mange forskellige paptallerkener med guld og sølv i god kvalitet, og det ser flot ud. Det er også nemt med paptallerkener, hvis du ikke præcis ved, hvor mange der kommer til receptionen. Læg små fine servietter ved siden af, der matcher tallerkenen, så gæsterne har noget at tørre fingrene i.

Pynt lokalet op til bryllupsfest

Lige meget, hvor du holder dit bryllup, om det er hjemme, i telt, lejede lokaler eller på en restaurant, så vil det tilføje stemning til kærlighedsfesten, hvis du tilføjer festpynt, så rammerne bliver helt fantastiske. Du kan pynte lokalet med få virkemidler, som giver en stor effekt.

Ballonguirlander, balloner med kvaster og bånd samt glittergardiner kan meget hurtigt forvandle et rum til en spektakulær bryllupsscene, hvor omgivelserne oser af romantik og kærlighed. Ballonbuer kan bruges ved buffet, barer og photobooth og tilføjer du et glimmergardin bagved, får du et backdrop, der siger spar 2 til drømmefesten.  Du kan også vælge at hænge ballonerne op i loftet og så have de funklende lametta strimler fra gittergardinet hændende ind imellem. Det lange gardin med masser af glitter fås i mange farver og nuancer, så du nemt kan afstemme farven og få det til at matche din bordpynt. Glitter gardinet er også super godt til at dække for døre og vinduer i lokalet, som måske har et mere kedeligt udtryk.

Pompons i flotte farver og forskellige størrelser ophængt i krystalguirlander eller fint satinbånd, er også med til hurtigt at få vendt et kedeligt lokale til en scene, hvor der nu skal festes med god stemning.

Pompons er også gode, at dekorere med på et buffetbord. På bordet med retterne kan du bruge vores smukke bordkortholdere i guld og sølv med rhinsten og perler, til at placere et menukort, så gæsterne let ved, hvad maden indeholder.

Bryllupsbordet og bordpynt

Der er altid mange overvejelser, når der skal dækkes et uforglemmeligt bryllupsbord. I skal sidde mange timer og nyde festen med jeres gæster, og det er derfor vigtigt at bordet er smukt og indbydende.

Hos Make It Shine har vi mange produkter, som kan hjælpe dig med at dække et mindeværdigt bord til drømmefesten. Gør dig nogle tanker om, hvilket tema du ønsker skal være gennemgående – skal det være stilen, måske romantisk, vintage eller ny nordisk eller skal det være farverne. ’Tradition og fornyelse’ er gode ord at have i baghovedet. Der er ingen facitliste - du skal dække det bord, som du drømmer om det skal se ud med jeres identitet i. Det lige meget om bordet er med færdige produkter eller DIY-løsninger med et personligt udtryk – alle dele er lige gode, det vigtigste er, at bordet er dækket så det fremstår, som I ønsker det.

Lav en rød tråd i lys, servietter og blomster, da disse 3 elementer binder helhedsindtrykket flot sammen på et veldækket bryllupsbord. Herefter kan du tilføje bordkort og bordkortholder, favourbox, krystaller, rosenblade, perleguirlander, fjer og sæbebobler. Måske vil du gerne have noget ekstra på bordet til dine gæster i form af en favourbox, vifte eller batteridrevet ventilator, vi hjælper dig til inspiration af mere utraditionelle former for bordpynt – lige det ekstra der giver dine gæster noget at tale om. Du behøver ikke have alt dekoration på, men vælg det som passer godt til jeres stil og gå ikke på kompromis med drømmen.

Vi har lavet en fane – ’Inspiration’ i shoppen hos Make It Shine, hvor du kan finde gode idéer og inspiration til et flot dækket bryllupsbord – samt ikke mindst tanker om, hvad du kan bruge pynten til efter festen.

Husk blot – denne dag kommer aldrig igen, men minderne vil du altid have. Vi ønsker dig en fantastisk bryllupsdag med masser af SHINE.