Om os

 

 

Velkommen til Make It Shine.

 

 

Vores målsætning er at give dig inspiration til at lave et smukt pyntet bord til din fest. Vi ønsker at give dig en positiv handelsoplevelse, og gør os umage for at finde og tilbyde spændende, flotte og smukke dekorationsting til dit festbord.

 

Vi vil inspirere og give dig gode idéer til at lave en opdækning med pynt, der lige giver det ekstra ’to talk about’ mellem gæsterne.

 

At være gæst til en fest og sidde og nyde et smukt bord, gør helhedsoplevelsen bedre, og hvem vil ikke gerne holde en fest der huskes.

 

Vi giver dig også gode forslag til, hvordan du kan bruge din pynt efter festen. Ofte er der brugt mange penge på flot pynt til festen, og vi vil vise dig hvordan dit køb kan indgå i andre sammenhænge efter festen, så du fortsat kan få glæde af dem. Følg os på Facebook og Instagram, hvor vi giver dig masser af inspiration og nyheder fra vores sortiment. Direkte links til Facebook og Instagram finder du nederst på siden.

 

Vi ved det kan være svært at matche farver på nettet. Har du fundet nogle produkter i vores shop, kan du sende os en mail eller sms med varenr., og så sender vi dig et billede med produkterne ved siden af hinanden.

 

Vi leverer lagervarer hurtigt, og afsendelse sker 1-3 arbejdsdage fra modtagelse af din ordre. Skulle en af dine varer være udsolgt, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Vi genbruger kasser til forsendelse og du vil derfor som kunde opleve at modtage dine varer i kasser, der har indeholdt andre produkter. Vi sørger selvfølgelig for at dine varer er pakket godt og sikkert ind. Du har også mulighed for at hente dine varer i Farum efter aftale - dette gælder også lørdag og søndag.

 

Du kan kontakte os på tlf. 2324 2038 eller på mail: info@makeitshine.dk.

Vi besvarer normalt mails inden for 24 timer i hverdagene.

 

Firmaoplysninger:

Make It Shine

Ryttervænget 14

3520  Farum

 

Tlf: 23242038

Mail: info@makeitshine.dk

www.makeitshine.dk

 

CVR.nr.: 30026292